Vapaat kalustetut vuokra-asunnot Vantaa

Onko elämäsi liikkuvanpuoleista töiden tai harrastusten takia? Kaatuvatko hotellihuoneiden seinät päälle reissuillasi? Onneksi on olemassa myös joustavampi majoitusvaihtoehto tarjolla. Kalustettuja vuokra-asuntoja on saatavilla Vantaalla sekä ympäri Suomea eri paikkakunnilla – myös lyhytaikaisiin tarpeisiin. Lyhytaikaiset kalustetut asuntomme Vantaalla toimivat myös useamman henkilön majoitukseen ja tällöin ne tulevat myös usein halvemmaksi kuin jokaisen oma hotellihuone. Laajasta valikoimasta lyhytaikaisia ja kalustettuja vuokra-asuntoja löytyy vaihtoehto niin yhden kuin useammankin hengen majoitustarpeisiin sekä viikonloppureissuihin että pidempiaikaiseen vuokraukseen.

Jätä meille soittopyyntö!

  Vuokraa lyhytaikainen asunto Vantaalta

  Tykkäätkö mieluummin laittaa itse ruokaa työ- tai lomamatkoillasi? Kalustetun vuokra-asunnon kodinomainen asumismuoto mahdollistaa sen ja monen muun asian, jota hotellissa ei pysty kovinkaan usein touteuttamaan. Lyhytaikaisen kalustetun vuokra-asunnon vuokraaminen onkin kuin hotellimajoitus, mutta lisätyllä joustavuudella, tilalla ja vapaudella. Saat omat avaimet vuokra-asuntoosi majoittumisen ajaksi sekä kokonaisen huoneiston käyttöön yhden huoneen sijasta. Tee varaus ja hae avaimet kalustettuun asuntoosi helposti ja nopeasti.

  Löydät kerralla kaikki vapaat vuokra-asuntomme

  Lyhytaikaisten kalustettujen asuntojen löytäminenkin on nykyään paljon helpompaa kuin ennen. Palvelustamme löydät kaikki Vantaan sekä muiden paikkakuntien vapaat kalustetut vuokra-asunnot samasta paikasta yhdellä kertaa. Näin aikaa ei kulu eri palveluntarjoajien ja nettisivujen selailuun. Vapaiden asuntojen tilanne päivittyy 24 tunnin välein, joten jos viime kerralla sopivaa asuntoa ei löytynyt, kannattaa tilanne tarkistaa uudelleen, jos sopiva asunto olisikin nyt saatavilla. Tarkasta Vantaan, sekä muun pääkaupunkiseudun lyhytaikaisten kalustettujen vuokra-asuntojen tilanne jo tänään.

  Vantaan kalustetut asunnot tarpeisiisi kulkuyhteyksien äärellä

  Pääkaupunkiseudun kattava kulkuyhteysverkosto mahdollistaa lyhytaikaisen asunnon vuokraamisen ydinkeskustan ulkopuoleltakin. Näin voit saada lomallesi tai työkeikallesi rauhallisemman majoituspaikan. Hyvät bussi- ja lähijunayhteydet mahdollistavat lyhytaikaisen asunnon vuokraamisen Vantaalta, vaikka mahdolliset työt olisivatkin esimerkiksi Helsingissä tai Espoossa. Miksi et seuraavalla reissulla viettäisikin lomaa tai työkeikkaa kokonaisessa huoneistossa yhden huoneen sijasta?

  Ota yhteyttä!

  Kuulostaako liian hyvältä ollakseen totta tai heräsikö sinulle kysyttävää lyhytaikaisen kalustetun vuokra-asunnon vuokraamisesta? Kehotamme ottamaan yhteyttä joko sähköpostilla varaus@sakarincitykodit.fi tai puhelimella 044 0880567, niin kerromme mielellämme lisää palvelustamme ja vastaamme kaikkiin askarruttaviin kysymyksiin. Yhteystiedot löydät nettisivuiltamme.