Vapaat kalustetut vuokra-asunnot Kotka

Tiesitkö, että hotellimajoitus ei ole ainut, eikä todellakaan aina paras vaihtoehto määräaikaiseen asumiseen kodin ulkopuolella. Jos esimerkiksi työsi on hyvin liikkuvaa tai yrityksesi tarvitsee majoitusta työntekijöillesi eripituisille keikoille vaihtuvilla paikkakunnilla, kannattaa ehdottomasti harkita kalustetun vuokra-asunnon vuokraamista. Lyhytaikainen kalustettu vuokra-asunto on hotellia joustavampi ratkaisu – ja usein myös edullisempi. Tarjoamme kalustettuja vuokra-asuntoja useilla paikkakunnilla Suomessa.

Haluatko, että soitamme sinulle vapaista asunnoista Kotkassa? Jätä soittopyyntö!

  Vuokraa lyhytaikainen asunto Kotkasta

  Kotkasta lyhytaikaisen asunnon kalustettuna voi vuokrata vaikka loma-ajaksi. Hotellia vapaampi ja joustavampi majoitusmuoto mahdollistaa kodinomaisen asumisen matkoilla. Voit laittaa ruokaa, kutsua vieraita ja saat enemmän yksityisyyttä omassa vuokra-asunnossasi. Laajasta valikoimasta asuntoja löytyy varmasti vaihtoehto vaikka perheen kanssa muuttamiseen. Lyhytaikaista kalustettua vuokra-asuntoa voikin käyttää esimerkiksi, jos haluaa kokeilla Kotkassa asumista, muttei ole vielä täysin varma pysyvästä muutosta. Kotkan vapaat kalustetut vuokra-asunnot löydät sivuiltamme.

  Löydät kerralla kaikki vapaat vuokra-asuntomme!

  Heräsikö sinulle kysymyksiä lyhytaikaisesta asunnon vuokraamisesta tai haluatko muuten vain kuulla lisää? Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka helppoa lyhytaikaisen kalustetun asunnon vuokraaminen oikeasti on! Yhteyttä voi ottaa joko puhelimella, sähköpostilla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

   Kaupunki

   Saapuminen:

   Lähtö: