Vapaat kalustetut vuokra-asunnot Helsingissä

Vietätkö liikkuvaa elämää eri paikkakunnilla esimerkiki töiden takia? Aina ei tarvitse turvautua hotellimajoitukseen, vaan olemassa on myös joustavampi ja vapaampi vaihtoehto tarjolla. Tarjoamme kalustettuja vuokra-asuntoja eripituisiin tarpeisiin Helsingissä sekä monella muulla paikkakunnalla Suomessa. Kalustetut vuokra-asunnot toimivat myös yrityksen tarpeisiin, joilla majoitusta tarvitaan työkeikoilla useammalle henkilölle. Laajasta valikoimasta kalustettuja vuokra-asuntoja löydät varmasti vaihtoehdon myös sinun majoitustarpeisiisi.

Haluatko, että soitamme sinulle vapaista asunnoista Helsingissä? Jätä soittopyyntö!

  Vuokraa lyhytaikainen asunto Helsingistä

  Kodinomainen asumismuoto mahdollistaa monet asiat, joita hotellissa ei usein pysty toteuttamaan. Tämän takia lyhytaikaisen kalustetun asunnon vuokraaminen on loistava ratkaisu. Voit laittaa ruokaa, kutsua vieraita sekä saat omat avaimet asuntoosi siksi aikaa, kun asut vuokra-asunnossasi. Lyhytaikainen vuokra-asunto onkin joustavampi vaihtoehto kuin hotelliasuminen. Lyhytaikaiseen asuntoon on myös mahdollista muuttaa puolison tai vaikka koko perheen kanssa, jos mielii muuttoa, muttei halua asettua pysyvästi uuteen kaupunkiin. Hae vain avaimet ja asetu valmiiksi kalustettuun asuntoosi vuokraamaksesi määräajaksi.

  Löydät kerralla kaikki vapaat vuokra-asuntomme

  Kalustettujen vuokra-asuntojen etsintää vaikeuttaa paljon, jos joutuu selaamaan useita nettisivuja ja palveluntarjoajia. Helpottaaksemme etsintää palvelustamme löydät eri paikkakuntien vapaat kalustetut vuokra-asunnot yhdestä paikasta samalla kertaa. Sivuilta löydät kaikki kalustetut vuokra-asunnot paikkakunnittain eriteltynä. Vapaat asunnot päivittyvät vuorokauden välein, joten pystyt seuraamaan paikkakuntien vapaiden asuntojen tilannetta joka päivä. Klikkaa sivustolta kohdepaikkakuntaa ja tutkaile löytyisikö sinun majoitustarpeisiisi vapaa kalustettu vuokra-asunto.

  Helsingin kalustetut asunnot tarpeisiisi kulkuyhteyksien äärellä

  Helsingistä ei ole vaikea löytää lyhytaikaista vuokra-asuntoa hyvin toimivien kulkuyhteyksien läheltä. Kattava metro-, bussi- ja raitiovaunuverkosto mahdollistaa asunnon vuokraamisen muualtakin kuin ydinkeskustasta, missä suurin osa hotelleista sijaitsee. Kalustetun vuokra-asunnon vuokraaminen onkin yhtä helppoa kuin hotellissa majoittuminen, mutta paljon joustavampi ja vapaampi ratkaisu. Moni meistä varmasti viettäisi mielummin lomansa tai työmatkansa kokonaisessa huoneistossa yhden hotellihuoneen sijasta.

  Ota yhteyttä!

  Heräsikö sinulle kysymyksiä lyhytaikaisesta asunnon vuokraamisesta tai haluatko muuten vain kuulla lisää? Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka helppoa lyhytaikaisen kalustetun asunnon vuokraaminen oikeasti on! Yhteyttä voi ottaa joko puhelimella, sähköpostilla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

   Kaupunki

   Saapuminen:

   Lähtö: