Kalustetut vuokra-asunnot Porvoo

Kalustetut vuokra-asunnot Porvoossa

Oletko muuttamassa Porvooseen hieman lyhyemmäksi aikaa esimerkiksi töiden takia? Kalustettu asunto Porvoosta on tällöin loistava valinta, varsinkin jos et halua viettää tuota aikaa ahtaassa ja kalliissa hotellihuoneessa vaan haluat oman kodin tuntua. Löydät kauttamme sopivia kalustettuja asuntoja niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen vuokraukseen sekä monenlaiseen tarpeeseen.

Jätä meille soittopyyntä tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää vapaista kalustetuista vuokra-asunnoistamme Porvoossa!


 

Kalustettu vuokra-asunto vai hotellihuone?

Jos kuitenkin tulet viipymään kaupungissa viikkoja tai jopa kuukausia, kannattaa sinun harkita kalustetun asunnon vuokraamista esimerkiksi hotellihuoneen sijaan. Kalustetussa asunnossa olet kirjaimellisesti kuin kotonasi ja käytössäsi on runsaasti tilaa sekä yksityisyyttä. Monille asiakkaistamme varsinkin yksityisyys ja oma rauha työpäivän jälkeen on tärkeä asia, joka toteutuu kalustetussa vuokra-asunnossa kuin kotona. Ja onhan vuokra-asunto kotisi vierailun ajan, oli sitten kyse kahdesta viikosta tai jopa vuodesta.