Vaasan kalustetut vuokra-asunnot

Kun etsit valmiiksi kalustettua vuokra-asuntoa Vaasasta, löydät meidän laajasta valikoimastamme  hyvin varustellut vuokra-asunnot, mitkä sijaitsevat keskeisillä paikoilla. Tasokkaat asuntomme sopivat keikkatyöläisille, tai esimerkiksi remonttia tai vesivahinkoa pakoon lähteneelle perheelle. Valmiiksi kalustettujen yksiöiden ja isompien asuntojen joukosta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan väliaikaiskodin. Myös yritysten majoitushaasteet ratkeavat yhteydenotolla meihin. Kalustetuissa vuokra-asunnoissa on monia hyviä puolia. Kun kaikki kodinkoneet ja huonekalut ovat asunnossa jo valmiiksi, lähtevät työ, opiskelu ja muu arkielämä heti pyörimään, ja viihtyisissä puitteissa on vapaa-aikana helppo rentoutua.

Palvelemme Vaasassa lyhytaikaisen asunnon vuokraajaa

Lyhytaikaista asuntoa voi Vaasassa tarvita esimerkiksi viikon kestävän työkeikan tai pari kuukautta kestävän remontin ajaksi. Työkomennus voi tuoda sinut Vaasaan koko vuodeksikin, tai pidemmäksi ajaksi. Helpointa uuteen asuntoon muuttaminen, kun mukana ei tarvitse pakata ja kantaa muuttolaatikoita. Me tarjoamme valmiiksi kalustetun asunnon, johon muutat ilman stressaavia järjestelyjä, joita asunnon vaihtoon normaalisti liittyy. Kun on aika palata vakituiseen asuntoon, ei sinun tarvitse miettiä, kuinka monen kuukauden irtisanomisaika sinulla olikaan, tai kuinka saat kannettua pyykinpesukoneen ja vaatekaapin muuttoautoon.

Vapaat vuokra-asuntomme ovat helposti tutustuttavissa

Pääset verkkosivuillamme vertailemaan kaikkia vapaana olevia vuokra-asuntojamme Vaasassa. On helppoa, kun ei tarvitse hyppiä eri verkkosivuilla, vaan kaikki asunnot ovat saman luotettavan palveluntarjoajan sivustolla esiteltyinä. Näet vaikeuksitta, minkä kokoisia vuokra-asuntoja Vaasassa sillä hetkellä on vapaana. Kun löydät uuden työpaikkasi lähellä olevan asunnon, tai asunnon, mikä palvelee parhaiten perheesi tarpeita, ota yhteyttä. Olemme tehneet lyhytaikaisesta vuokraamisesta helppoa ja sujuvaa!

Kalustetut asuntomme Vaasassa sijaitsevat erinomaisten kulkuyhteyksien varrella

Vuokra-asuntomme Vaasassa on valittu niin, että ne ovat paitsi erittäin toiminnallisia ja viihtyisiä, mutta myös sijainniltaan erinomaisia. Palvelemme näin mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa, jolle mahdollistamme kodinomaiset puitteet kaikenlaiseen lyhytaikaiseen asumiseen! Kuten hotellissa, maksat vain asunnossa viettämästäsi ajasta, mutta kalustetun vuokra-asunnon vuokraaminen eroaa hotelliasumisesta monissa suhteissa edukseen.

Lisätietoja puhelimella tai sähköpostitse


Heräsikö sinulla kysymyksiä? Ota yhteyttä sähköpostilla varaus@sakarincitykodit.fi tai puhelimella 044 0880567, niin kerromme lisää kalustettujen vuokra-asuntojen vuokraamisen kannattavuudesta ja vuokra-asumisen joustavuudesta.