Turussa olevat kalustetut vuokra-asunnot

Hyvin varustellut ja toimivat kalustetut vuokra-asunnot, mitkä sijaitsevat keskeisillä paikoilla Turussa, löydät meidän laajasta valikoimastamme. Valmiiksi kalustetut vuokra-asuntomme sopivat esimerkiksi keikkatyöläisille, tai muuten väliaikaista vuokra-asuntoa tarvitsevalle. Vuokraamamme laadukkaat asunnot sopivat myös yritysten majoitustarpeisiin. Vieraat tai omat työntekijät viihtyvät varmasti hyvällä maulla sisustetuissa asunnoissa, joissa on valmiina kaikki tarvittava. Oman ulko-oven takana on mahdollisuus omannäköiseen asumiseen, ja tarjolla on laadukkaat välineet normaaliin arkielämään, kuten pyykinpesuun. Viihtyisissä puitteissa on vapaa-aikana helppo palautua.

Vuokraamme Turussa kalustettuja asuntoja lyhytaikaisesti

Lyhytaikaista asuntoa voi tarvita esimerkiksi työkomennuksen ajaksi. Tarve voi olla viikon tai toista vuotta – kauttamme saat viihtyisän ja tasokkaan tukikohdan siksi aikaa. Mukavassa väliaikaiskodissa arkea on helppo pyörittää. Kalustetun asunnon vuokraaminen Turussa on mitä stressivapain ratkaisu. Uuteen asuntoon siirtyminen sujuu ilman stressaavia muuttojärjestelyjä, kuten pakkaamista, tavaroiden kantamista ja sopimusten siirtämistä uuteen osoitteeseen. Vakituiseen asuntoon palaaminen sujuu aikanaan yhtä jouhevasti, ethän tarvitse mukaasi kuin vaatteet ja kaikista tärkeimmät henkilökohtaiset esineet.

Vapaat vuokra-asuntomme ovat verkossa helposti vertailtavissa

Kotisivuillamme näet kaikki vapaana olevat kalustetut vuokra-asuntomme Turussa, ja voi vertailla niitä helposti keskenään. Kun kaikki vuokra-asunnot ovat samalla sivustolla esiteltyinä, ei sopivan vuokra-asunnon valinta ole vaikeaa. Kun löydät sopivan kokoisen ja tarpeisiisi nähden sopivimmalla sijainnilla varustetun asunnon, ota yhteyttä, niin pääset muuttamaan sisään. Tulet yllättymään siitä, kuinka yksinkertaista ja sujuvaa voi asunnon lyhytaikainen vuokraaminen olla!

Kalustetut asuntomme löydät Turusta mainioiden kulkuyhteyksien varrelta

Kalustetut vuokra-asuntomme Turussa ovat erittäin toimivia ja viihtyisiä, minkä lisäksi ne ovat myös sijainniltaan ensiluokkaisia. Asuntomme on suunniteltu palvelemaan mahdollisimman laajaa asiakaskuntaa, ja mahdollistamaan heille kodinomaiset puitteet kaikenlaiseen väliaikaiseen asumiseen! Maksat vuokraa vain asunnossa asumastasi ajasta, aivan kuten hotellissa, mutta joustavuuden, helppouden ja monen muun asian suhteen eroaa kalustetun vuokra-asunnon vuokraaminen edukseen hotelliasumisesta.

Vastaamme kysymyksiisi puhelimitse tai sähköpostitse

Kun haluat kysyä lisää kalustettujen vuokra-asuntojen vuokraamisesta, ota yhteyttä sähköpostilla varaus@sakarincitykodit.fi tai puhelimella 044 0880567. Autamme sinua kaikissa majoitus- ja väistötilahaasteissasi. Saat kauttamme tehokkaat ratkaisut myös isompien tiimien majoittamiseen.