Vapaat kalustetut vuokra-asunnot Espoo

Tiesitkö, että hotellimajoitus ei ole ainut, eikä todellakaan aina paras vaihtoehto määräaikaiseen asumiseen kodin ulkopuolella. Jos esimerkiksi työsi on hyvin liikkuvaa tai yrityksesi tarvitsee majoitusta työntekijöillesi eripituisille keikoille vaihtuvilla paikkakunnilla, kannattaa ehdottomasti harkita kalustetun vuokra-asunnon vuokraamista. Lyhytaikainen kalustettu vuokra-asunto on hotellia joustavampi ratkaisu – ja usein myös edullisempi. Tarjoamme kalustettuja vuokra-asuntoja useilla paikkakunnilla Suomessa.

Haluatko, että soitamme sinulle vapaista asunnoista Espoossa? Jätä soittopyyntö!

  Vuokraa lyhytaikainen asunto Espoosta

  Espoosta lyhytaikaisen asunnon kalustettuna voi vuokrata vaikka loma-ajaksi. Hotellia vapaampi ja joustavampi majoitusmuoto mahdollistaa kodinomaisen asumisen matkoilla. Voit laittaa ruokaa, kutsua vieraita ja saat enemmän yksityisyyttä omassa vuokra-asunnossasi. Laajasta valikoimasta asuntoja löytyy varmasti vaihtoehto vaikka perheen kanssa muuttamiseen. Lyhytaikaista kalustettua vuokra-asuntoa voikin käyttää esimerkiksi, jos haluaa kokeilla Espoossa asumista, muttei ole vielä täysin varma pysyvästä muutosta. Espoon vapaat kalustetut vuokra-asunnot löydät sivuiltamme.

  Löydät kerralla kaikki vapaat vuokra-asuntomme

  Aiemmin kalustettujen vuokra-asuntojen käyttöä on vaikeuttanut se, että vuokraaja joutuu etsimään useita nettisivuja ja palveluntarjoajia löytääkseen sopivan asunnon. Olemme helpottaneet etsintää ja koonneet kaikki paikkakunnan vapaat kalustetut vuokra-asunnot yhdelle sivustolle paikkakunnittain järjesteltynä. Esimerkiksi Espoon vapaat lyhytaikaiset kalustetut vuokra-asunnot löydät sivuiltamme yhden klikkauksen päästä. Sivujemme kautta lyhytaikaisen asunnon vuokraaminen onkin yhtä helppoa kuin hotelliyön osto, mutta lisätyllä joustavuudella. Vuokra-asuntojen tilanne päivittyy 24 tunnin välein, joten pystyt seuraamaan kohdepaikkakunnan asuntotilannetta päivittäin.

  Kalustetut asunnot tarpeisiisi Espoon kulkuyhteyksien äärellä

  Pääkaupunkiseudun kattavat kulkuyhteydet mahdollistavat lyhytaikaisen asunnon vuorkaamisen muualtakin kuin ydinkeskustasta. Esimerkiksi lähijunat ja bussit kulkevat Helsingin ja Espoon välillä hyvin tiheästi. Lisäksi autolle tai muulle kulkuvälineelle on helpompi löytää paikka keskustan ulkopuolelta. Kalustetun vuokra-asunnon vuokraaminen Espoosta on todellakin yhtä helppoa kuin hotelliyön osto, mutta se takaa paljon vapaamman ja joustavamman majoituksen. Tutustu Espoon asuntovalikoimaan sivuiltamme!

  Heräsikö sinulle kysymyksiä lyhytaikaisesta asunnon vuokraamisesta tai haluatko muuten vain kuulla lisää? Ota yhteyttä niin kerromme, kuinka helppoa lyhytaikaisen kalustetun asunnon vuokraaminen oikeasti on! Yhteyttä voi ottaa joko puhelimella, sähköpostilla tai täyttämällä alla olevan lomakkeen.

   Kaupunki

   Saapuminen:

   Lähtö: