Kalustetut vuokra-asunnot Haminassa

Oletko muuttamassa Haminaan tai Haminan seudulle hieman lyhyemmäksi aikaa esimerkiksi töiden tai harrastusten takia? Kalustettu asunto Haminasta on tällöin loistava valinta, varsinkin jos et halua viettää tuota aikaa ahtaassa ja kalliissa hotellihuoneessa vaan haluat oman kodin tuntua. Löydät kauttamme sopivia kalustettuja asuntoja niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen vuokraukseen sekä monenlaiseen tarpeeseen.

Jätä meille soittopyyntä tai ota meihin yhteyttä, niin kerromme sinulle lisää vapaista kalustetuista vuokra-asunnoistamme Haminassa!

    Hamina on Kymenlaakson helmi

    Kauniina merenrantakaupunkina Hamina on varmasti mieluisa paikka vaikkapa työmatkaa tai -komennusta varten. Ja monella armeijan käyneistä on omalaatuisia muistoja Haminasta, jos suuntana oli Reserviupseerikoulu. Kaiken kaikkiaan Hamina on oiva kohde niin lyhyemmälle kuin pidemmällekin vierailulle, vierailun syystä riippumatta.

    Kalustettu vuokra-asunto vai hotellihuone?

    Jos kuitenkin tulet viipymään kaupungissa viikkoja tai jopa kuukausia, kannattaa sinun harkita kalustetun asunnon vuokraamista esimerkiksi hotellihuoneen sijaan. Kalustetussa asunnossa olet kirjaimellisesti kuin kotonasi ja käytössäsi on runsaasti tilaa sekä yksityisyyttä. Monille asiakkaistamme varsinkin yksityisyys ja oma rauha työpäivän jälkeen on tärkeä asia, joka toteutuu kalustetussa vuokra-asunnossa kuin kotona. Ja onhan vuokra-asunto kotisi vierailun ajan, oli sitten kyse kahdesta viikosta tai jopa vuodesta.